Службени листови 2024.

Службени лист бр. 16 – 29. мај 2024.

Службени лист бр. 15 – 13. мај 2024.

Службени лист бр. 14 – 18. април 2024.

Службени лист бр. 13 – 18. април 2024.

Службени лист бр. 12 – 10. април 2024.

Службени лист бр. 11 – 05. април 2024.

Службени лист бр. 10 – 22. март 2024.

Службени лист бр. 09 – 19. март 2024.

Службени лист бр. 08 – 14. март 2024.

Службени лист бр. 07 – 05. фебруар 2024.

Службени лист бр. 06 – 29. јануар 2024.

Службени лист бр. 05 – 25. јануар 2024.

Службени лист бр. 04 – 19. јануар 2024.

Службени лист бр. 03 – 17. јануар 2024.

Службени лист бр. 02 – 16. јануар 2024.

Службени лист бр. 01 – 03. јануар 2024.

 

Службени листови 2023.

Службени лист бр. 31 – 28. децембар 2023.

Службени лист бр. 30 – 28. децембар 2023.

Службени лист бр. 29 – 27. децембар 2023.

Службени лист бр. 28 – 27. децембар 2023.

Службени лист бр. 27 – 22. децембар 2023.

Службени лист бр. 26 – 29. новембар 2023.

Службени лист бр. 25 – 13. новембар 2023.

Службени лист бр. 24 – 10. новембар 2023.

Службени лист бр. 23 – 07. новембар 2023.

Службени лист бр. 22 – 20. октобар 2023.

Службени лист бр. 21 – 25. септембар 2023.

Службени лист бр. 20 – 20. септембар 2023.

Службени лист бр. 19 – 14. септембар 2023.

Службени лист бр. 18 – 31. август 2023.

Службени лист бр. 17 – 28. август 2023.

Службени лист бр. 16 – 10. август 2023.

Службени лист бр. 15 – 09. август 2023.

Службени лист бр. 14 – 25. јул 2023.

Службени лист бр. 13 – 25. јул 2023.

Службени лист бр 12 – 29. јун 2023.

Службени лист бр 11 – 29. јун 2023.

Службени лист бр 10 – 29. јун 2023.

Службени лист бр 9 – 01. јун 2023.

Службени лист бр 8 – 28. април 2023.

Службени лист бр 7 – 13. април 2023.

Службени лист бр 6 – 30. март 2023.

Службени лист бр 5 – 22. март 2023.

Службени лист бр 4 – 28. фебруар 2023.

Службени лист бр 3 – 02. фебруар 2023.

Службени лист бр 2 – 13. јануар 2023.

Службени лист бр 1 – 04. јануар 2023.

 

Службени листови 2022.

Службени лист бр 53 – 29. децембар 2022.

Службени лист бр 52 – 29. децембар 2022.

Службени лист бр 51 – 20. децембар 2022.

Службени лист бр 50 – 23. децембар 2022.

Службени лист бр 49 – 16. децембар 2022.

Службени лист бр 48 – 30. новембар 2022.

Службени лист бр 47 – 21. новембар 2022.

Службени лист бр 46 – 18. новембар 2022.

Службени лист бр 45 – 09. новембар 2022.

Службени лист бр 44 – 25. октобар 2022.

Службени лист бр 43 – 18. октобар 2022.

Службени лист бр 42 – 30. септембар 2022.

Службени лист бр 41 – 30. септембар 2022.

Службени лист бр 40 – 23. септембар 2022.

Службени лист бр 39 – 31. август 2022.

Службени лист бр 38 – 15. август 2022.

Службени лист бр 37 – 11. август 2022.

Службени лист бр 36 – 04. август 2022.

Службени лист бр 35 – 28. јул 2022.

Службени лист бр 34 – 21. јул 2022.

Службени лист бр 33 – 15. јул 2022.

Службени лист бр 32 – 13. јул 2022.

Службени лист бр 31 – 11. јул 2022.

Службени лист бр 30 – 04. јул 2022.

Службени лист бр 29 – 30. јун 2022.

Службени лист бр 28 – 30. јун 2022.

Службени лист бр 27 – 24. јун 2022.

Службени лист бр 26 – 21. јун 2022.

Службени лист бр 25 – 9. јун 2022

Службени лист бр 24 – 3. јун 2022.

Службени лист бр 23 – 2. јун 2022.

Службени лист бр 22 – 20. мај 2022.

Службени лист бр 21 – 12. мај 2022.

Службени лист бр 20 – 09. мај 2022.

Службени лист бр 19 – 28. април 2022.

Службени лист бр 18 – 13. април 2022.

Службени лист бр 17 – 13. април 2022.

Службени лист бр 16 – 13. април 2022

Службени лист бр 15 – 07. април 2022

Службени лист бр 14 – 31. март 2022

Службени лист бр 13 – 22. март 2022

Службени лист бр 12 – 19. март 2022

Службени лист бр 11 – 17. март 2022

Службени лист бр 10 – 17. март 2022

Службени лист бр 9 – 07. март 2022.

Службени лист бр 8 – 02. март 2022.

Службени лист бр 7 – 22. фебруара 2022.

Службени лист бр 6 – 16. фебруара 2022.

Службени лист бр 5 – 11. фебруара 2022.

Службени лист бр 4 – 11. фебруара 2022.

Службени лист бр 3 – 11. фебруара 2022.

Службени лист бр 2 – 07. фебруара 2022.

Службени лист бр 1 – 11. јануар 2022.

 

Службени листови 2021.

Службени лист бр 36 -31. децембар 2021.

Службени лист бр 35 -22. децембар 2021.

Службени лист бр 34 – 20. децембар 2021.

Службени лист бр 33 – 20. децембар 2021.

Службени лист бр 32 – 07. децембар 2021.

Службени лист бр 31 – 30. новембар 2021.

Службени лист бр 30 – 22. новембар 2021.

Службени лист бр 29 – 04. новембар 2021.

Службени лист бр 28 – 13. октобар 2021.

Службени лист бр 27 – 24. септембар 2021.

Службени лист бр 26 – 24. септембар 2021.

Службени лист бр 25 – 01. септембар 2021.

Службени лист бр 24 – 24. август 2021.

Службени лист бр 23 – 16. август 2021.

Службени лист бр 22 – 06. август 2021.

Службени лист бр 21 – 04. август 2021.

Службени лист бр 20 – 16. јул 2021.

Службени лист бр 19 – 15. јул 2021.

Службени лист бр 18 – 12. јул 2021.

Службени лист бр 17 – 12. јул 2021.

Службени лист бр 16 – 12. јул 2021.

Службени лист бр 15 – 05. јул 2021.

Службени лист бр 14 – 14. јун 2021.

Службени лист бр 13 – 04. јун 2021.

Службени лист бр 12 – 02. јун 2021.

Службени лист бр 11 – 21. мај 2021.

Службени лист бр 10 – 20. мај 2021.

Службени лист бр 9 – 13. мај 2021.

Службени лист бр 8 – 11. мај 2021.

Службени лист бр 7 – 26. април 2021.

Службени лист бр 6 – 15. април 2021.

Службени лист бр 5 – 01. април 2021.

Службени лист бр 4 – 24. март 2021.

Службени лист бр 3 – 24. март 2021.

Службени лист бр 2 – 25. фебруар 2021.

Службени лист бр 1 – 19. јануар 2021.

 

Службени листови 2020.

Службени лист бр. 32 – 29. децембар 2020.

Службени лист бр. 31 – 29. децембар 2020.

Службени лист бр. 30 – 29. децембар 2020.

Службени лист бр. 29 – 02. децембра 2020.

Службени лист бр. 28 – 30. новембар 2020.

Службени лист бр. 27 – 20. новембар 2020.

Службени лист бр. 26 – 03. новембар 2020. год.

Службени лист бр. 25 – 03. новембар 2020. год.

Службени лист бр. 24 – 03. новембар 2020. год.

Службени лист бр. 23 – 28. октобар 2020. год.

Службени лист бр. 22 – 05. октобар 2020. год

Службени лист бр. 21 – 23. септембар 2020. год

Службени лист бр. 20 – 02. септембар 2020. год

Службени лист бр. 19 – 17. август 2020. год

Службени лист бр. 18 – 06. август 2020. год.

Службени лист бр. 17 – 06. август 2020. год.

Службени лист бр. 16 – 06. август 2020. год.

Службени лист бр. 15 – 29. јун 2020. год.

Службени лист бр 14 – 24 јун 2020 год.

Службени лист бр. 13 – 09 јун 2020 год

Службени лист бр. 12 – 04 јун 2020 год

Службени лист бр. 11 – 30 април 2020 год

Службени лист бр. 10 – 25. март 2020. год

Службени лист бр. 9 – 11. март 2020. год

Службени лист бр. 8 – 11. март 2020. год

Службени лист бр. 7 – 28. фебруар 2020.

Службени лист бр. 6 – 14. фебруар 2020.

Службени лист бр. 5 – 7. фебруар 2020.

Службени лист бр. 3 – 27. јануар 2020.

Службени лист бр. 2 – 13. јануар 2020. год

Службени лист бр. 1 – 13. јануар 2020. год

 

Службени листови 2019.

Службени лист бр. 41 – 31. децембар 2019.

Службени лист бр. 40 – 30. децембар 2019.

Службени лист бр. 39 – 30. децембар 2019.

Службени лист бр. 38 – 20. децембар 2019.

Службени лист бр. 37 – 20. децембар 2019.

Службени лист бр. 36 – 14. децембар 2019.

Службени лист бр. 35 – 12. децембар 2019.

Службени лист бр. 34 – 06. децембар 2019.

Службени лист бр. 33 – 29. новембар 2019.

Службени лист бр. 32 – 28. новембар 2019.

Службени лист бр. 31 – 20. новембар 2019.

Службени лист бр. 30 – 08. новембар 2019.

Службени лист бр. 29 – 22. октобар 2019.

Службени лист бр. 28 – 22. октобар 2019.

Службени лист бр. 27 – 20. септембар 2019.

Службени лист бр. 26 – 17. септембар 2019.

Службени лист бр. 25 – 19. август 2019.

Службени лист бр. 24 – 7. август 2019.

Службени лист бр. 23 – 17. јул 2019.

Службени лист бр. 22 – 12. јул 2019.

Службени лист бр. 21 – 28. јун 2019.

Службени лист бр. 20 – 28. јун 2019.

Службени лист бр. 19 – 28. јун 2019.

Службени лист бр. 18 – 18. јун 2019.

Службени лист бр. 17 – 12. јун 2019.

Службени лист број 16 – 14. мај 2019.

Службени лист бр. 15 – 23. април 2019.

Службени лист бр. 14 – 23. април 2019.

Службени лист бр. 13 – 23. април 2019.

Службени лист бр. 12 – 18. април 2019.

Службени лист бр. 11 – 04. април 2019.

Службени лист бр. 10 – 28. март 2019.

Службени лист бр. 9 – 21. март 2019.

Службени лист бр. 8 – 14. март 2019.

Службени лист бр. 7 – 05. март 2019.

Службени лист бр. 6 – 27. фебруар 2019.

Службени лист бр. 5 – 19. фебруар 2019.

Службени лист бр. 4 – 8. фебруар 2019.

Службени лист бр. 3 – 24. јануар 2019.

Службени лист бр.2 – 23. јануар 2019.

Службени лист број 1 – 4. јануар 2019.

 

Службени листови 2018.

Службени лист број 42 – 31. децембар 2018.

Службени лист број 41 – 27. децембар 2018.

Службени лист број 40 – 17. децембар 2018

Службени лист број 39 – 14. децембар 2018.

Службени лист број 38 – 05. децембар 2018.

Службени лист број 37 – 01. децембар 2018.

Службени лист број 36 – 29. новембар 2018.

Службени лист број 35 – 28. новембар 2018.

Службени лист број 34 – 21. новембар 2018.

Службени лист број 33 – 14. новембар 2018.

Службени лист број 32 – 9. новембар 2018.

Службени лист број 31 – 9. новембар 2018.

Службени лист број 30 – 29. октобар 2018.

Службени лист број 29 – 25. октобар 2018.

Службени лист број 28 – 19. октобар 2018.

Службени лист број 27 – 1. октобар 2018.

Службени лист број 26 – 18. септембар 2018.

Службени лист број 25 – 05. септембар 2018.

Службени лист број 24 – 05. септембар 2018. године

Службени лист број 23 – 05. септембар 2018. године

Службени лист број 22 – 31. август 2018. године

Службени лист број 21 – 27. август 2018. године

Службени лист број 20 – 15. август 2018. године

Службени лист број 19 – 10. август 2018. године

Службени лист број 18 – 25. јул 2018. године

Службени лист број 17 – 25. јул 2018. године

Службени лист број 16 – 17. јул 2018. године

Службени лист број 15 – 09. јул 2018. године

Службени лист број 14 – 29. јун 2018. године

Службени лист број 13 – 27. јун 2018. године

Службени лист број 12 – 13. јун 2018. године

Службени лист број 11 – 11. јун 2018. године

Службени лист број 10 – 06. јун 2018. године

Службени лист број 09 – 05. јун 2018. године

Службени лист број 08 – 24. април 2018. године

Службени лист број 07 – 24. април 2018. године

Службени лист број 06 – 24. април 2018. године

Службени лист број 05 – 16. март 2018. године

Службени лист број 04 – 14. фебруар 2018. године

Службени лист број 02 – 30. јануар 2018. године

Службени лист број 01 – 25. јануар 2018. године

 

Службени листови 2017.

Службени лист број 35 – 28. децембар 2017. године

Службени лист број 34 – 27. децембар 2017. године

Службени лист број 33 – 27. децембар 2017. године

Службени лист број 32 – 18. децембар 2017. године

Службени лист број 31 – 15. децембар 2017. године

Службени лист број 30 – 28. новембар 2017. године

Службени лист број 29 – 28. новембар 2017. године

Службени лист број 28 – 16. новембар 2017. године

Службени лист број 27 – 02. октобар 2017. године

Службени лист број 26 – 18. септембар 2017. године

Службени лист број 25 – 08. септембар 2017. године

Службени лист број 24 – 31. август 2017. године

Службени лист број 23 – 31. август 2017. године

Службени лист број 22 – 15. август 2017. године

Службени лист број 21 – 28. јул 2017. године

Службени лист број 20 – 24. јул 2017. године

Службени лист број 19 – 12. јул 2017. године

Службени лист број 18 – 12. јул 2017. године

Службени лист број 17 – 10. јул 2017. године

Службени лист број 16 – 30. јун 2017. године

Службени лист број 15 – 28. јун 2017. године

Службени лист број 14 – 16. јун 2017. године

Службени лист број 13 – 09. јун 2017. године

Службени лист број 12 – 07. јун 2017. године

Службени лист број 11 – 29. мај 2017. године

Службени лист број 10 – 18. мај 2017. године

Службени лист број 9 – 05. мај 2017. године

Службени лист број 8 – 27. април 2017. године

Службени лист број 7 – 10. април 2017. године

Службени лист број 6 – 10. март 2017. године

Службени лист број 5 – 1. март 2017. године

Службени лист број 4 – 28. фебруар 2017. године

Службени лист број 3 – 23. фебруар 2017. године

Службени лист број 2 – 1. фебруар 2017. године

Службени лист број 1 – 13. јануар 2017. године

 

Службени листови 2012.

Службени лист број 40 – 28. децембар 2012. године

Службени лист број 39 – 28. децембар 2012. године

Службени лист број 38 – 21. децембар 2012. године

Службени лист број 37 – 19. децембар 2012. године

Службени лист број 36 – 7. децембар 2012. године

Службени лист број 33 – 15. новембар 2012. године

Службени лист број 32 – 26. октобар 2012. године

Службени лист број 31 – 12. октобар 2012. године

Службени лист број 30 – 8. октобар 2012. године

Службени лист број 29 – 14. септембар 2012. године

Службени лист број 28 – 31. август 2012. године

Службени лист број 27 – 31. август 2012. године

Службени лист број 26 – 7. август 2012. године

Службени лист број 25 – 11. јул 2012. године

Службени лист број 24 – 29. јун 2012. године

Службени лист број 23 – 25. јун 2012. године

Службени лист број 22 – 5. јун 2012. године

Службени лист број 21 – 28. мај 2012. године

Службени лист број 20 – 25. мај 2012. године

Службени лист број 19 – 9. мај 2012. године

Службени лист број 18 – 9. мај 2012. године

Службени лист број 17 – 9. мај 2012. године

Службени лист број 16 – 6. мај 2012. године

 

Службени листови 2013.

Регистар прописа 2013 година

Службени лист број 29 – 27. децембар 2013. године

Службени лист број 28 – 18. децембар 2013. године

Службени лист број 27 – 18. децембар 2013. године

Службени лист број 26 – 18. децембар 2013. године

Службени лист број 25 – 29. новембар 2013. године

Службени лист број 24 – 20. новембар 2013. године

Службени лист број 23 – 21. октобар 2013. године

Службени лист број 22 – 15. октобар 2013. године

Службени лист број 21 – 15. октобар 2013. године

Службени лист број 20 – 29. август 2013. године

Службени лист број 19 – 29. август 2013. године

Службени лист број 18 – 30. јул 2013. године

Службени лист број 17 – 11. јул 2013. године

Службени лист број 16 – 11. јул 2013. године

Службени лист број 15 – 11. јул 2013. године

Службени лист број 14 – 14. јун 2013. године

Службени лист број 13 – 6. јун 2013. године

Службени лист број 12 – 6. јун 2013. године

Службени лист број 11 – 15. април 2013. године

Службени лист број 10 – 27. март 2013. године

Службени лист број 9 – 28. фебруар 2013. године

Службени лист број 8 – 14. фебруар 2013. године

Службени лист број 7 – 13. фебруар 2013. године

Службени лист број 6 – 11. фебруар 2013. године

Службени лист број 5 – 5. фебруар 2013. године

Службени лист број 4 – 29. јануар 2013. године

Службени лист број 3 – 21. јануар 2013. године

Службени лист број 2 – 15. јануар 2013. године

Службени лист број 1 – 15. јануар 2013. године

 

Службени листови 2014.

Службени лист број 20 – 30. децембар 2014. године

Службени лист број 19 – 29. децембар 2014. године

Службени лист број 18 – 29. децембар 2014. године

Службени лист број 17 – 28. новембар 2014. године

Службени лист број 16 – 20. новембар 2014. године

Службени лист број 15 – 24. октобар 2014. године

Службени лист број 14 – 24. октобар 2014. године

Службени лист број 13 – 4. септембар 2014. године

Службени лист број 12 – 4. септембар 2014. године

Службени лист број 11 – 16. јул 2014. године

Службени лист број 10 – 18. јул 2014. године

Службени лист број 9 – 6. јун 2014. године

Службени лист број 8 – 4. јун 2014. године

Службени лист број 7 – 30. мај 2014. године

Службени лист број 6 – 24. март 2014. године

Службени лист број 5 – 19. март 2014. године

Службени лист број 4 – 17. март 2014. године

Службени лист број 3 – 28. фебруар 2014. године

Службени лист број 2 – 12. фебруар 2014. године

Службени лист број 1 – 10. јануар 2014. године

 

Службени листови 2015.

Службени лист број 33 – 29. децембар 2015. године

Службени лист број 32 – 29. децембар 2015. године

Службени лист број 31 – 29. децембар 2015. године

Службени лист број 30 – 22. децембар 2015. године

Службени лист број 29 – 22. децембар 2015. године

Службени лист број 28 – 8. децембар 2015. године

Службени лист број 27 – 4. децембар 2015. године

Службени лист број 26 – 27. новембар 2015. године

Службени лист број 25 – 17. новембар 2015. године

Службени лист број 24 – 30. октобар 2015. године

Службени лист број 23 – 30. октобар 2015. године

Службени лист број 22 – 28. септембар 2015. године

Службени лист број 21 – 15. септембар 2015. године

Службени лист број 20 – 15. септембар 2015. године

Службени лист број 19 – 3. септембар 2015. године

Службени лист број 18 – 28. август 2015. године

Службени лист број 17 – 4. август 2015. године

Службени лист број 16 – 19. јун 2015. године

Службени лист број 15 – 11. јун 2015. године

Службени лист број 14 – 29. мај 2015. године

Службени лист број 13 – 15. мај 2015. године

Службени лист број 12 – 7. мај 2015. године

Службени лист број 11 – 30. април 2015. године

Службени лист број 10 – 23. април 2015. године

Службени лист број 8 – 9. април 2015. године

Службени лист број 7 – 2. април 2015. године

Службени лист број 6 – 2. април 2015. године

Службени лист број 5 – 31. март 2015. године

Службени лист број 4 – 26. март 2015. године

Службени лист број 3 – 27. фебруар 2015. године

Службени лист број 2 – 11. фебруар 2015. године

Службени лист број 1 – 10. фебруар 2015. године

 

Службени листови 2016

Службени лист број 42 – 30. децембар 2016. године

Службени лист број 41 – 29. децембар 2016. године

Службени лист број 40 – 29. децембар 2016. године

Службени лист број 39 – 20. децембар 2016. године

Службени лист број 38 – 16. децембар 2016. године

Службени лист број 37 – 2. децембар 2016. године

Службени лист број 36 – 29. новембар 2016. године

Службени лист број 35 – 16. новембар 2016. године

Службени лист број 34 – 07. новембар 2016 год.

Службени лист број 33 – 01. новембар 2016. године

Службени лист број 32 – 26. октобар 2016. год.

Службени лист број 31 – 26. октобар 2016. год.

Службени лист број 30 – 2. део – 26. октобар 2016. год.

Службени лист број 30 – 1. део – 26. октобар 2016. год.

Службени лист број 29 – 10. октобар 2016. године

Службени лист број 28 – 28. септембар 2016. године

Службени лист број 27 – 26. август 2016. године

Службени лист број 26 – 18. август 2016. године

Службени лист број 25 – 25. јул 2016. године

Службени лист број 24 – 30. јун 2016. године

Службени лист број 23 – 13. јун 2016. године

Службени лист број 22 – 31. мај 2016. године

Службени лист број 21 – 20. мај 2016. године

Службени лист број 20 – 13. мај 2016. године

Службени лист број 19 – 6. мај 2016. године

Службени лист број 18 – 5. мај 2016. године

Службени лист број 17 – 30. април 2016. године

Службени лист број 16 – 27. април 2016. године

Службени лист број 15 – 23. април 2016. године

Службени лист број 14 – 22. април 2016. године

Службени лист број 13 – 22. април 2016. године

Службени лист број 12 – 14. април 2016. године

Службени лист број 11 – 13. април 2016. године

Службени лист број 10 – 12. април 2016. године

Службени лист број 09 – 8. април 2016. године

Службени лист број 08 – 29. март 2016. године

Службени лист број 07 – 10. март 2016. године

Службени лист број 06 – 7. март 2016. године

Службени лист број 05 – 24. фебруар 2016. године

Службени лист број 04 – 18. фебруар 2016. године

Службени лист број 03 – 1. фебруар 2016. године

Службени лист број 02 – 22. јануар 2016. године

Службени лист број 01 – 16. јануар 2016. године