Расписани избори за МЗ „Црвенка“, грађани могу извршити увид у бирачки списак

0

Избори за нове чланове Савета месне заједнице ”Црвенка” расписани су за 04. октобар. Изборне радње су почеле да теку, а грађани Месне заједнице ”Црвенка” могу извршити увид у део бирачког списка који се води за територију Месне заједнице ”Црвенка”, ради провере да ли су уписани у бирачки списак и да захтевају доношење решења којим се заснива промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка).

Увид у део бирачког списка може се извршити непосредно сваког радног дана од 7-15 часова у згради Општине Кула, ул.Лењинова бр.11, као и електронским путем на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе (https://upit.birackispisak.gov.rs), уношењем податка о јединственом матичном броју грађана.

Бирачки списак се закључује 18. септембра 2020. године у 24,00 часа. Упис бирача у бирачки списак по његовом закључењу, којим се захтева промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка), може се вршити све до 72 часа пре дана избора (до 30.09.2020.године у 24 часа).

Поделите

Оставите одговор