Јавни конкурс за доделу средстава за финансирање програма и пројеката удружења пензионера  и удружења грађана  у области заштите лица са инвалидитетом

0

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић  расписао је данас Јавни конкурс за доделу средстава за финансирање програма и пројеката удружења пензионера  и удружења грађана  у области заштите лица са инвалидитетом. Укупан износ расположивих финансијских средстава опредељених за финансирање програма и пројеката удружења пензионера и удружења грађана у области заштите лица са инвалидитетом у 2020.години износи 1.000.000,00 динара и иста се распоређују  за финансирање програма/пројеката удружења грађана у области заштите лица са инвалидитетом и програма/пројеката удружења пензионера.

Финансирање програма и пројеката удружења пензионера  и удружења грађана у области заштите лица са инвалидитетом подразумева финансирање  пројеката/програма удружења пензионера и удружењима грађана у области заштите лица са инвалидитетом којима се доприноси афирмацији рада удружења и остваривању његових циљева.

Пријаве са комплетном документацијом предају се до 16. јула 2020. године у 14:00 часова у затвореној коверти, на Писарници Општинске управе Кула, на адресу:  Општинска управа Кула, ул. Лењинова бр. 11, са назнаком: “НЕ ОТВАРАТИ” – пријава за конкурс – Савет за остваривање права особа са инвалидитетом општине Кула.

Овде можете прочитати Јавни конкурс

Овде можете преузети Пријаву

Поделите

Оставите одговор