Дом културе Сивац главни носилац пројекта „Млади за боље сутра“

0

Дом културе Сивац je, од ове године,учесник и главни носилац активности за Србију, пројекта под називом “Млади за боље сутра”. Пројекат је део ЕУ програма “Ерасмус”, међународна размена младих и одржаће се у Ријеци од 5. августа до 16. августа. У реализацији пројекта учествују позоришта из Сенте, Црвенке, Куле, Травника, Славонског Брода, Ваљева, Жупање, а од ове године и драмска секција из Сивца. Дневне активности пројекта биће везане за позоришну уметност (глума, пантомима, рецитовање).

Учесницима је све плаћено (превоз, смештај, храна, осигурање). Поред планираних активности, учесници ће имати довољно времена за слободно време и одлазак на плажу. За учешће у пројекту могу се пријавити сви заинтересовани у узрасту од 14-28 година, који не морају бити чланови глумачке секције “Велимир Вељко Сандић” и није неопходно било какво искуство у овом домену.

Све информације и пријаве на телефон: 064/ 306-3663, в.д. директора Дома културе Сивац, Вера Голубовић или на број 064/ 156- 8434, Жељко Варагиж, дугогодишњи члан драмске секције “Велимир Вељко Сандић ” из Сивца. Рок за пријаве 5. јун 2020. године.

Поделите

Коментари су затворени.