Председник општине Кула обишао Удружења поводом Дана жена

0

Поводом 8. марта Међународног дана жена, председник општине Кула Дамјан Миљанић обишао је Удружење жена „Коло српских сестара“ из Куле, Месно Удружење пензионера Кула и Општинско Удружење пензионера Кула како би припадницама лепшег пола честитао њихов дан. Честитајући им празник, председник Миљанић је даме даривао пригодним поклоном у виду цвећа и честитки. Он је рекао да је локална самоуправа финансијски подржала, а он препознао потребе ових Удружења и да ће и убудуће наставити да их помаже и указао на положај жена у Србији који се из године у годину побољшава, посебно новим изменама Закона, који предвиђа присутност жена од 40 посто у политичком животу и на руководећим положајима од локала до Републике, као и многе друге ствари које су имплементиране у Закон, а које се полако примењују.

penzioneri1

Председник Месног Удружења пензионера Кула Милош Ракочевић честитао је дамама 8. март, пожелео им добро здравље, а председнику општине Кула се захвалио на помоћи и подршци коју свакодневно пружа овом Удружењу.

penzioneri2

Председник Општинског Удружења пензионера Стеван Рајић је такође изразио захвалност председнику општине Кула Дамјану Миљанићу на указаној пажњи и подршци, а присутним дамама је пожелео здрав и дуг живот, лепа пријатељства и лепа дружења и додао да кад се спомене реч жена увек је поносним мушкарцима та реч у другом плану, а она симболизује мајку, ћерку, супругу, спремачицу, баку, најдивније и најузвишеније људско биће. Она зачиње животе и из ње излазе животи, први пољупци, први загрљаји, увек је било од мајке, од жене, рекао је Рајић.

penzioneri3

Искрени осмеси на лицима дама показали су да их је веома обрадовао овакав вид пажње.

penzioneri4

извор:qmedia

Поделите

Коментари су затворени.