Школа „Петро Кузмјак“ из Руског Крстура награђена златном медаљом на Сајму образовања

0

Ученици трећег и четвртог разреда и професори Oсновне и средње школе „Петро Кузмјак“ посетили су Сајам образовања „Путокази“ у среду, 04. марта 2020. године.

Овај сајам је покрајински пројекат, а за циљ има промоцију образовања за све узрасте и афирмацију доживотног учења, као и професионално информисање и оријентацију ученика и квалитетан избор факултета и даљег образовања и избора професије и професионалног напредовања.

Сајам су посетили ради професионалног информисања и оријентације и прегледа образовних профила у средњим школама и факултетима. Ученици су обишли штандове на Сајму, прегледали понуду образовних профила у оквиру понуде високошколских установа и факултета из Србије и иностранства.

Пошто је у организацији сајма вршено и вредновање квалитета рада образовних установа у више категорија школа је припремила примере добре праксе и конкурисала у категорији основношколског образовања и освојила златну медаљу за квалитет образовно-васпитног рада.

Ово признање је од изузетне важности за школу, јер је тиме препозната успешност и ангажовање у свим сегментима вредновања квалитета који покривају рад школе као целине. Ова медаља је потврда да професори школе квалитетно раде, прате трендове савременог образовања што је препознато не само у оквиру школе него и на међународном нивоу.

Поделите

Коментари су затворени.