Свечани пријем код председника општине Кула Дамјана Миљанића за најмлађу дебитанткињу у репрезентацији Јовану Јововић

0

Председник општине Кула Дамјан Миљанић приредио је данас пријем за рукометну репрезентативку из Црвенке Јовану Јововић која је у анале српског рукомета ушла као најмлађи дебитант у репрезентацији на великом такмичењу. Јована Јововић је била члан репрезентације Србије која је на Светском првенству у Јапану освојила шесто место и изборила пласман у квалификације за одлазак на Олимпијске игре.

jovana1

У неформалном и пријатном разговору председник Општине је истакао да је локална самоуправа поносна на успехе младих људи из ове средине било то у науци, образовању, спорту, култури, те да ће у наредном периоду један од задатака бити побољшање услова за њихов рад, а тиме и останак у овој средини. Јована Јововић је председника Општине упознала са свим оним што јој се дешавало у Јапану, са стеченим искуством и поручила да ће и у наставку каријере с поносом истицати средину из које је поникла.

jovana3

Уз прелеп букет цвећа председник Општине Дамјан Миљанић је Јовани Јововић уручио и ваучер за куповину спортске опреме, а ево шта су за Ку телевизију након пријема рекли предсеник Општине Кула Дамјан Миљанић и репрезентативка Србије Јована Јововић.

извор:qmedia

Поделите

Коментари су затворени.