Уприличен свечани пријем за победнике 62. Фестивала фестивала у Требињу

0

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, уприличио је данас, у свечаној сали општине Кула, пријем за представнике ансамбла „Стеван Сремац“ из Црвенке, поводом апсолутне победе на 62. Фестивалу фестивала у Требињу и освајању шест златних маски на истом.

1

Том приликом, председник општине је истакао да је то највећи успех, како позоришта, тако и саме општине, која је постала препознатљива као центар аматерског позоришта. Он је нагласио да ће локална самоуправа наставити инфраструктурна улагања у Домове културе, као што је набавка нове опреме и уређење простора и најавио нове активности за време одржавања Републичког фестивала аматерских позоришта Србије.

2

Зоран Радуловић, главни протагониста представе, захвалио се председнику општине на пријему, поводом, како је рекао, заједничког успеха, нагласивши да позориште „Стеван Сремац“ не би могло да функционише без подршке локалне самоуправе. Он је рекао да је у питању њихова велика љубав и страст према позоришту и да им је увек велика част да представљају општину Кула и своје место. Радуловић се захвалио и публици у Требињу, која је представу „Случајна смрт једног анархисте“ прогласила за најбољу. Он је истакао да је изненађење било освајање шест златних маски, јер се то никада није догодило од обнављања Фестивала. Директор позоришта, Милан Вујаковић, рекао је да је изузетно срећан и задовољан и истиче да је очекивао овакав резултат, јер је видео колико су посвећености и љубави глумци уложили у цео пројекат.

3

Поделите

Коментари су затворени.