Одржана заједничка седница Савета за саобраћај и Савета за безбедност општине Кула

0

Промена режима саобраћаја и потпуна обустава саобраћаја на „врбашком мосту“ изазвала је велике гужве на измењеним путним правцима, чак и саобраћајне незгоде. О овој теми данас су заједничку седницу имали Савет за саобраћај и Савет за безбедност општине Кула. Председник Савета за саобраћај Карољ Валка рекао је да је донета Одлука да се раскрснице у Доњем граду обележе додатном и светлећом сигнализацијом. Полиција ће вршити појачану контролу брзине и сигнализације, а возачи ће се усмеравати на следеће улице :

– путнички саобраћај из правца Врбаса ка Оџацима, Сомбору и Бачкој Тополи, улицом Индустријска зона, Петра Драпшина, Вељка Влаховића (IIА-108), односно до Маршала Тита (IБ-15-четворокрака раскрсница) и обрнуто;

– теретни саобраћај и јавни превоз (аутобуси) из правца Врбаса ка Оџацима, Сомбору и Бачкој Тополи улицом Индустријска зона, Доже Ђерђа, Јакова Игњатовића, Јосипа Крамера, Железничка, Вељка Влаховића (IIА-108), односно до Маршала Тита (IБ-15-четворокрака раскрсница);

-теретни саобраћај и јавни превоз (аутобуси) из правца Оџака, Сомбора и Бачке Тополе ка Врбасу улицом Петефи Шандора, Доже Ђерђа, Индустријска зона до Врбашки пут (IБ-15).

Валка је додао да се водио разговор и са представницима Шећерана о теретном саобраћају за време радова, као и да се заједнички тражи најбоље решење за све учеснике у саобраћају.

Извор: qmedia

Поделите

Оставите одговор