Отворена сезона купања на црвеначком базену

0

Сезона купања на црвеначком базену почела је јуче. Поред малог, средњег и великог олимпијског базена, који пружају могућност уживања у води различитим узрастима, посетиоцима су омогућени и други видови рекреације и забаве.

За одржавање базена задужено је ЈКП „Водовод“Црвенка. Директор ЈКП „Водовод“Црвенка Миљан Драшковић рекао је да протеклу сезону сматрају веома успешном, те су исти рецепт применили и ове огодине. Од спортских садржаја уређени су терени за кошарку и одбојку на песку, а новина је терен за одбојку за особе са ограниченим физичким могућностима. Такође, у сарадњи са Школом пливања „Бјелица“ из Врбаса је организована обука пливања сваки дан у периоду од 9 до 10 часова, која је за малишане до 7 година бесплатна, рекао је Драшковић.

Он је додао да су предузете све мере заштите од корона вируса, постављене су дезобаријере, а купачи се моле да се придржавају свих прописаних мера.

Радно време је од 10 до 18 часова, а цена улазнице је 130 динара. За децу до 7 година улаз је бесплатан, док је цена сезонске карте 3.250,00 динара.

Поделите

Оставите одговор