01.04.2020. Radomir Z.

0

Gospodine predsedniče imam kratko i jasno pitanje kad će se Jafa fabrika priključiti na gradsku kanalizaciju a ne da fekalije idu u Veliki bački kanal. To se crni do pola kanala kad Jafa izbaci u kanal i ne vidim više razloga da postoje ti odvodi jednostavno ih treba zatrpati i rešiti problem, veliko poštovanje nadam se brzom odgovoru, nadam se da sad imate vremena.

Poštovani,

U toku sutrašnjeg dana ću vam dostaviti koji je krajnji rok za rešavanje ovog problema po već donesenom nalogu opštinske i pokrajinske inspekcije. Takođe sad sam obavestio ekološkog inspektora o trenutnom problemu i on će izaći na teren.

Fabrika keksa Jafa ima sopstveni prečistač, tehnologija bio-diskova. Prošle godine je primećeno da voda koju ispuštaju iz tog prečistača nije dozvoljenog kvaliteta. O tome je opštinska inspekcija izvestila pokrajinskog inspektora koji je dao nalog da se utvrdi kvalitet otpadne vode koja se ispušta iz njihovog prečistača u kanal.
Pošto rezultati nisu bili zadovoljavajući pokrajinski inspektor je fabrici Jafa dao rok da ili poboljša prečistač ili da se priključi na kanalizaciju.
Fabrika Jafa je ove godine tražila uslova i dobila za priključak na kanalizaciju, rok za priključenje je naveden u nalogu mera. Sutra ću biti u kancelariji pa ću vam dostaviti koji je krajnji rok.
Srdačan pozdrav
Damjan Miljanić

Poštovani,
U jučerašnjem odgovoru na vaše pitanje ostao sam dužan informacije do kada najkasnije fabrika Jafa treba da se priključi na kanalizaciju.
Poslednji rok za priključenje je mesec jul ( rok je produžen zbog vanrednog stanja)
Srdačan pozdrav
Damjan Miljanić
Predsednik opštine Kula

Podelite

Komentari su zatvoreni.