01.04.2020. Радомир З.

0

Господине председниче имам кратко и јасно питање кад ће се Јафа фабрика прикључити на градску канализацију а не да фекалије иду у Велики бачки канал. То се црни до пола канала кад Јафа избаци у канал и не видим више разлога да постоје ти одводи једноставно их треба затрпати и решити проблем, велико поштовање надам се брзом одговору, надам се да сад имате времена.

Поштовани,

У току сутрашњег дана ћу вам доставити који је крајњи рок за решавање овог проблема по већ донесеном налогу општинске и покрајинске инспекције. Такође сад сам обавестио еколошког инспектора о тренутном проблему и он ће изаћи на терен.

Фабрика кекса Јафа има сопствени пречистач, технологија био-дискова. Прошле године је примећено да вода коју испуштају из тог пречистача није дозвољеног квалитета. О томе је општинска инспекција известила покрајинског инспектора који је дао налог да се утврди квалитет отпадне воде која се испушта из њиховог пречистача у канал.
Пошто резултати нису били задовољавајући покрајински инспектор је фабрици Јафа дао рок да или побољша пречистач или да се прикључи на канализацију.
Фабрика Јафа је ове године тражила услова и добила за прикључак на канализацију, рок за прикључење је наведен у налогу мера. Сутра ћу бити у канцеларији па ћу вам доставити који је крајњи рок.
Срдачан поздрав
Дамјан Миљанић

Поштовани,
У јучерашњем одговору на ваше питање остао сам дужан информације до када најкасније фабрика Јафа треба да се прикључи на канализацију.
Последњи рок за прикључење је месец јул ( рок је продужен због ванредног стања)
Срдачан поздрав
Дамјан Миљанић
Председник општине Кула

Поделите

Коментари су затворени.