Predsednik opštine Kula i direktori JKP obišli Zelengoru i Romaniju

0

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Kula Damjan Miljanić, direktor JKP „Komunalac“ Kula Marko Pešić i direktor JKP „Vodovod“ Crvenka Miljan Drašković obišli su danas naselja Zelengora i Romanija.

Komandant Štaba Damjan Miljanić rekao je da su došli lično da se uvere kakvo je stanje na terenu po pitanju zimske službe i po pitanju poslova koje obavlja JKP „Vodovod“ Crvenka, a to je dezinfekcija, dok JKP „Komunalac“ Kula na teritoriji cele Opštine obavlja poslove zimske službe.

zelengora

Miljanić je dodao da su ga iz Kol Centra opštine Kula obavestili da je iz naselja Romanija bila porudžbina lekova za jednu građanku i da je on želeo lično da joj odnese, umesto volontera Centra. Ono što su videli na terenu je da je stanje dobro i da svi komunalni sistemi i komunalne službe funkcionišu.

zalengora1

Takođe, zaštitne maske za građane i dezinfekciona sredstva distribuiraće se u narednim danima preko komunalnog preduzeća ili volontera, dok će dezinfekcija ulica krenuti čim prestanu padavine, zaključio je Miljanić.

zelegora3

Podelite

Komentari su zatvoreni.