Липар обезбеђен заштитним средствима

0

Командант Штаба за ванредне ситуације општине Кула Дамјан Миљанић и директор ЈКП „Комуналац“ Кула Марко Пешић обишли су данас Месну заједницу Липар како би доставили дезинфекциона средства и заштитне маске за приоритетне групе. Миљанић је истакао да је свакодневно на терену како би се уверио да све функционише у ванредним околностима и да би се договорили о додатним мерама за функционисање ове месне заједнице.

Золтан Јухас, секретар МЗ Липар је рекао да су проблеми ови месне заједнице били у недостатку зажтитних средстава, али су они сада отклоњени, а да су мештани села имали молбе у вези са социјалном, односно материјалном помоћи, а пољопривредници у недоумице како да обављају своје редовне активности у време полицијског часа. Данас су добили одговор да је потребно да се обрате ресорном министарству за дозволу, рекао је Јухас.

lipar1

Директор Јавног комуналног предузећа „Комуналац“ Кула Марко Пешић рекао је да ће екипа овог комуналног предузећа заједно са волонтерима данас извршити дезинфекцију насељеног места Липар и да ће тиме бити покривена сва места у општини Кула. Он је истакао да ће се пре Липара радити објекти од значаја и 74 улаза у Кули и подсетио да је ЈКП „Комуналац“ први кренуо са дезинфекцијом што је резултирало да у нашој Општини још увек нема заражених корона вирусом, закључио је Пешић.

Поделите

Коментари су затворени.