Одржан први Сајам спорта у Кули

0

Данас је у Кули, у организацији Спортског савеза Србије и Министарства за спорт и омладину, а под покровитељством Општине Кула одржан први Сајам спорта. Својеврсном празнику спорта присуствовало је више од хиљаду триста наших најмлађих суграђана, а више од 40 спортских организација из кулске општине је свој тој деци приближило своју спортску грану, једном речју данас је била приређена промоција спорта на територији општине Кула.

sajam1

Првом Сајму спорта присуствовали су бројни људи из света спорта, као што су прослављени рвач Давор Штефанек, председник Спортског савеза Србије, Горан Маринковић, генерални секретар Спортског савеза Србије, Дарко Удовичић, помоћник министра за спорт и омладину, као и челни људи локалне самоуправе, предвођени председником општине Кула Дамјаном Миљанићем.

sajam2

Први сајам спорта у Кули су поздравили председник Општине Дамјан Миљанић и помоћник министра за спорт и омладину Дарко Удовичић, а отворио га је Давор Штефанек, председник Спортског савеза Србије, који је спортским клубовима и основним школама поделио и нешто спортских реквизита.

sajam3

извор: qmedia

Поделите

Коментари су затворени.