Raspisan oglas za Javnu licitaciju (drugi krug) za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Kula

0

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, doneo je Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Kula. Javna licitacija poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u kulskoj opštini zakazana je za petak, 6. marta 2020. godine u velikoj sali Skupštine opštine Kula, sa početkom u 9 sati. Predmet javne licitacije je 310,8369 ha državne zemlje u svim katastarskim opštinama, a ove parcele su ponuđene na desetogodišnji zakup na 149 nadmetanja.

Svi zainteresovani za učešće na licitaciji treba da se prijave najkasnije 3. marta 2020. godine do 14 časova, a formulari prijava mogu se preuzeti svakog radnog dana u kancelariji 304 (Opštinska uprava).

Uvid u dokumetaciju: grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima, koja su predmet izdavanja u zakup i na korišćenje može se izvršiti u zgradi Opštinske uprave, kancelarija br. 304, svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Kontakt osoba Jovanka Žigić, tel. 025/751-168.

Ovde možete preuzeti Oglas

Ovde možete preuzeti Zaključak

Ovde možete možete preuzeti formular

Podelite

Komentari su zatvoreni.