Расписан оглас за Јавну лицитацију (други круг) за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Кула

0

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, донео је Одлуку о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Кула. Јавна лицитација пољопривредног земљишта у државној својини у кулској општини заказана је за петак, 6. марта 2020. године у великој сали Скупштине општине Кула, са почетком у 9 сати. Предмет јавне лицитације је 310,8369 ха државне земље у свим катастарским општинама, а ове парцеле су понуђене на десетогодишњи закуп на 149 надметања.

Сви заинтересовани за учешће на лицитацији треба да се пријаве најкасније 3. марта 2020. године до 14 часова, а формулари пријава могу се преузети сваког радног дана у канцеларији 304 (Општинска управа).

Увид у докуметацију: графички преглед катастарских парцела по катастарским општинама и списак парцела по формираним јавним надметањима, која су предмет издавања у закуп и на коришћење може се извршити у згради Општинске управе, канцеларија бр. 304, сваког радног дана од 9 до 14 часова. Контакт особа Јованка Жигић, тел. 025/751-168.

Овде можете преузети Оглас

Овде можете преузети Закључак

Овде можете можете преузети формулар

Поделите

Коментари су затворени.