ОШ „Иса Бајић“ дониран вредан фотокопир апарат

0

Основна школа „Иса Бајић“ из Куле добила је значајну донацију у виду фотокопир апарата од пријатеља школe , који је, према речима директорице школе Мирјане Ивић Михајловић, имао жељу да се одужи школи за успехе који њени ђаци постижу.

ucenica

Директорица је ову прилику искористила и да још једном истакне успехе ђака, и похвалила ученицу седмог разреда Доротеу Тошић, која је са наставницом српског језика Валентином Мујичић освојила прво место на Међународном литерарном конкурсу Друштва Светог Саве из Београда на тему „Пред иконом Светог Саве“.

KOPIR

Доротеа је као награду од школе добила књиге које су поклон председника општине Кула Дамјана Миљанића, општине Кула и Туристичке организације општине Кула. Осим школе „Иса Бајић“, комплет књига су добиле све школе у кулској општини. Директорица је уједно најавила и програм за прославу школске славе Светог Саве. Ђаци нижих разреда су радили пројекат „У сусрет празницима – Свети Сава школска слава“, тако да ће у Културном центру Кула у понедељак, 27. јануара од 12 часова бити приказан резултат њиховог рада, док су виши разреди, у сарадњи са наставницима организовали радионице помоћу којих ће се ученици ближе упознати са ликом и делом првог српског просветитеља Светог Саве, рекла је директорица Ивић Михајловић.

Поделите

Коментари су затворени.