Заказана седница Скупштине општине Кула

0

Последња овогодишња седница Скупштине општине Кула биће одржана у понедељак, 30. децембра у 10,00 часова. На дневном реду ће се наћи шест тачака. Одборници ће, најпре, разматрати предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине за 2019. годину, односно, ребаланс буџета, трећи по реду ове године. Затим ће се пред одборницима наћи предлог Одлуке о покретању поступка за отуђење непокретности из јавне својине и предлог Одлуке о расписивању јавног огласа за отуђење непокретности из јавне својине општине Кула.

Локални партламент ће затим размотрити и Програме пословања за 2020. годину јавних комуналних предузећа „Комуналац“ Кула, „Водовод“ Црвенка, „Радник“ Сивац и „Руском“ Руски Крстур, као и програме рада установа чији је оснивач општина, такође, за 2020. годину – Дома културе Сивац, Спортског центра „Црвенка“ и Туристичке организације општине Кула.

Сам крај седнице резервисан је за кадровска решења. Наиме, реч је о разрешењу и именовању чланова радних тела Скупштине општине, управних и надзорних одбора установа чији је оснивач Општина, разрешењу и именовању в.д директора Дома културе Руски Крстур и чланова Штаба за ванредне ситуације Општине Кула. Седница ће бити завршена одборничким питањима.

Поделите

Коментари су затворени.