У суботу Дан школе „Иса Бајић“

0

Директорица „Иса Бајић“ школе Мирјана Ивић Михајловић најавила је програм поводом обележавања Дана школе, који ће се одржати у суботу, 14. децембра са почетком у 10 часова у сали Културног центра у Кули. Ученици школе су решили да Дан обележе као бајку, стога ће и програм бити управо такав. Директорица је истакла да ће тај дан наградити 34 ученика која су успешно стартовала претходне године и остварила одличне резултате на окружним, републичким такмичењима, као и школски хор, који је доспео до државног нивоа и успешни спортисти, који такође репрезентују Школу.

Овом приликом, директорица је похвалила и ученике који су награђени на такмичењу из математике и истакла да је посебно поносна на њих, јер су они показали да је математику много лакше научити, него радити без ње.

dan skole

На крају, директорица је најавила пројекат „Безбедне школске руте на територији општине Кула“, који је у реализацији Ауто-мото савеза Србије, Саобраћајне полиције и општине Кула, где ће родитељи, ученици и наставници, испуњавати Упитник на основу којег ће се доћи до сазнања која су то најкритичнија места на путу деце од куће до школе. На основу прикупљених података, знаће се где је потребно да се уведе додатна безбедност, како би деца била сигурнија у саобраћају, рекла је директорица Ивић Михајловић.

Поделите

Коментари су затворени.