Ловци обележели четири деценије братимљења

0

У суботу је у хотелу „Бисер“ на Панонији на импозантан начин прослављен један леп јубилеј 40 година братимљења ловачких друштава „Црвенка“ и „Даниловград“.

Више је него разумљиво што су се баш ова два ловачка друштва пре четири деценије побратимила, јер треба имати у виду чињеницу да је велики део колониста који су населили Црвенку управо из среза Даниловградског. А да је скуп био веома значајан и за нашу и за општину Даниловград потврђује чињеница да су му присуствовали потпредседник општине Даниловград Илија Гргуровић, као и председник општине Кула Дамјан Миљанић.

Након поздравних речи председника Ловачког друштва „Црвенка“ Миша Нешовића и здавице којом је све присутве поздравио Вилика Штегмајер, скуп су поздравили и Душко Ивановић, председник Ловачког друштва „Даниловград“, као и Љубомир Драговић председник Управног одбора тог ловачког друштва, а присутнима су се обратили и председник општине Кула Дамјан Миљанић, као и потпредседник општине Даниловград Илија Гргуровић. Оваква прилика је искоришћена и за доделу признања заслужним појединцима, а поклоне су разменили и председник општине Кула и потпредседник општине Даниловград. Плакете и захвалнице Ловачког друштва Даниловград, поводом 40 година братимљења додељена су Ловачком друштву Црвенка, председнику друштва Мишу Нешовићу, истакнутим члановима Миодрагу Мију Нешовићу, Владимиру Радоњићу и Драгану Павићевићу, а ваља истаћи и леп гест Ратка Баровића који је за ову прилуку израдио посебан поклон пригодну заставу на којој је у срцу записано 40 година побратимства Црвенке и Даниловграда.

Прославу четири деценије братимљења ловачких друштава Црвенка и Даниловград пригодним културно-уметничким програмом улепшали су чланови Културног центра „Цар Душан Силни“ из Фекетића, забављач Бранимир Росић, песник Тоде Николетић, као и специјална гошћа вечери естрадна звазда Јадранка Барјактаровић.

извор:qmedia

Поделите

Коментари су затворени.