Razvojni fond Vojvodine predstavio kreditne linije za poljoprivrednike i preduzetnike

0

Danas je u Kuli održana  prezentacija Razvojnog  fonda Vojvodine,  koja je izazvala  veliko interesovanje poljoprivrednika, preduzetnika i pravnih lica.  Ukupno je predstavljeno 13 kreditnih linija, koje su veoma povoljne sa kamatnom stopom od 1% do 3%.  Prezentaciju je organizovao Razvojni fond AP Vojvodine u saradnji sa opštinom Kula i Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj.

20191029_111021

Prema rečima predstavnika Razvojnog fonda Vojvodine konkursi su otvoreni tokom cele godine sve do utroška sredstava, a  najpovoljniji na finansijskom tržištu su dugoročni krediti Razvojnog fonda, kao i povoljna kamatna stopa. Kako ističu u Razvojnom fondu , maksimalno je ubrzana procedura za odobravanje kredita, te je  dovoljno da potencijalni korisnik sredstava samo  jednom dođe u Razvojni fond da bi obavio posao.

20191029_104455

Pregled potrebne dokumentacije koja   se podnosi prilikom konkursa, kao i ostale informacije  o uslovima  finansiranja mogu se preuzeti sa internet stranice Razvojnog fonda Vojvodine doo Novi Sad www.rfapv.rs ili u sedištu Razvojnog fonda  u Novom Sadu, Bulevara cara Lazara 7 a. 

Podelite

Komentari su zatvoreni.