Развојни фонд Војводине представио кредитне линије за пољопривреднике и предузетнике

0

Данас је у Кули одржана  презентација Развојног  фонда Војводине,  која је изазвала  велико интересовање пољопривредника, предузетника и правних лица.  Укупно је представљено 13 кредитних линија, које су веома повољне са каматном стопом од 1% до 3%.  Презентацију је организовао Развојни фонд АП Војводине у сарадњи са општином Кула и Канцеларијом за локални економски развој.

20191029_111021

Према речима представника Развојног фонда Војводине конкурси су отворени током целе године све до утрошка средстава, а  најповољнији на финансијском тржишту су дугорочни кредити Развојног фонда, као и повољна каматна стопа. Како истичу у Развојном фонду , максимално је убрзана процедура за одобравање кредита, те је  довољно да потенцијални корисник средстава само  једном дође у Развојни фонд да би обавио посао.

20191029_104455

Преглед потребне документације која   се подноси приликом конкурса, као и остале информације  о условима  финансирања могу се преузети са интернет странице Развојног фонда Војводине доо Нови Сад www.rfapv.rs или у седишту Развојног фонда  у Новом Саду, Булевара цара Лазара 7 а. 

Поделите

Коментари су затворени.