Razvojni fond Vojvodine nudi pogodnosti za poljoprivrednike i preduzetnike

0

Razvojni fond AP Vojvodine  predstaviće u utorak, 29. oktobra 2019. godine pogodnosti koje nudi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima. Zainteresovani građani će biti u prilici da iz prve ruke dobiju sve  informacije koje ih zanimaju kada je reč o kreditnim linija i drugim mogućnostima koje pruža Razvojni fond Vojvodine.

Prezentacija će se održati  u Maloj sali Skupštine opštine Kula sa početkom  u 11 časova.

U okviru prezentacije biće predstavljene kreditne linije za poljoprivrednike i poljoprivredna gazdinstva, dugoročni krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, kratkoročni krediti za obrtna sredstva u poljoprivredi i dugoročni krediti za nabavku poljoprivredne mehanizacije. Takođe, biće predstavljene i mogućnosti koje nudi  IPARD program,  subvencionisane kamate  za sistem za navodnjavanje, kao i za etno turizam i turizam.

Sve dodatne informacije o najavljenoj prezentaciji  možete dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula ( 751 -156)  ili putem   predstavnika Fonda za razvoj Vojvodine – 063-344-581 Staniša Stanišić.

Podelite

Komentari su zatvoreni.