Jesenji festival cveća u Kuli ugostio najkvalitetnije proizvođače i distributere cveća

0

Turistička organizacija opštine Kula je i ove godine izašla u susret prozvođačima cveća, distributerima cvećarskih proizvoda, lokalnim proizvođačima, koji su došli iz Leskovca, Vrnjačke Banje, Kruševca, Požarevca, Jastrebca, Kragujevca, Beograda, Novog Sada, Subotice i drugih gradova. S druge strane, građani su imali priliku da duž Kramerove ulice u Kuli, izaberu najkvalitetnije proizvode, kao i da uživaju u bojama i mirisima najrazličitijeg cveća.

Treći Jesenji festival cveća je otvorila Zorica Demković, zamenica predsednika Skupštine opštine Kula. Ona je pozdravila sve izlagače i prisutne građane i poželela im dobru prodaju odnosno uspešnu kupovinu.

Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije, kaže da je uprkos lošem vremenu zadovoljan odzivom kako izlagača tako i građana. “Na festival cveća su došli najbolji proizvođači i distrubuteri cveća, tako da su naši sugrađani imali priliku da po povoljnim cenama kupe najlepše i najkvalitetnije cveće i višegodišnje biljke”, ističe Stanković.

PCSIMG-6e4878f7987a11cf02847f5d58fa8eaf

On je najavio da će se uskoro u gradskom parku u Kuli održati novi Festival bundeve, koji će okupiti brojna udruženja građana i proizvođače zdrave hrane.

Festival se organizuje pod pokroviteljsvom opštine Kula, a u organizaciji Turističke organizacije opštine Kula.

Podelite

Komentari su zatvoreni.