U OŠ „Petefi brigada“ Kula traje upis za odrasle bez osnovne škole

0

U OŠ „Petefi brigada“ Kula, odrasli polaznici bez osnovne škole imaju priliku da besplatno i po prilagođenom programu, steknu diplomu završene osnovne škole.

Nastavni program se realizuje u 3 ciklusa:  prvi ciklus (1-4. razred), drugi ciklus (5 i 6. razred) i treći ciklus (7 i 8. razred) od 14.oktobra do početka aprila, uz zimski raspust.

Posle završetka O.Š. polaznici imaju šansu i da besplatno završe stručnu obuku za određeno zanimanje, po pozivu Nacionalne službe za zapošljavanje. Proteklih godina 115 odraslih iz Kulske opštine steklo  je svedočanstvo o završenoj osnovnoj školi.

Zainteresovani kandidati iz svih naselja opštine Kula mogu da se prijave Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Kuli i Sivcu, ili u školu „Petefi brigada“  (723-944, 060/766 8228)  u kojoj će dobiti sva obaveštenja. Uslov: najmanje 15 godina starosti.

Putni troškovi  i organizovan prevoz su obezbeđeni, a nastava – potpuno prilagođena meri i iskustvu odraslog čoveka, traje oko dva sata u večernjim satima, u vreme koje odgovara svim polaznicima.

Podelite

Komentari su zatvoreni.