У ОШ „Петефи бригада“ Кула траје упис за одрасле без основне школе

0

У ОШ „Петефи бригада“ Кула, одрасли полазници без основне школе имају прилику да бесплатно и по прилагођеном програму, стекну диплому завршене основне школе.

Наставни програм се реализује у 3 циклуса:  први циклус (1-4. разред), други циклус (5 и 6. разред) и трећи циклус (7 и 8. разред) од 14.октобра до почетка априла, уз зимски распуст.

После завршетка О.Ш. полазници имају шансу и да бесплатно заврше стручну обуку за одређено занимање, по позиву Националне службе за запошљавање. Протеклих година 115 одраслих из Кулске општине стекло  је сведочанство о завршеној основној школи.

Заинтересовани кандидати из свих насеља општине Кула могу да се пријаве Националној служби за запошљавање у Кули и Сивцу, или у школу „Петефи бригада“  (723-944, 060/766 8228)  у којој ће добити сва обавештења. Услов: најмање 15 година старости.

Путни трошкови  и организован превоз су обезбеђени, а настава – потпуно прилагођена мери и искуству одраслог човека, траје око два сата у вечерњим сатима, у време које одговара свим полазницима.

Поделите

Коментари су затворени.