Занимљив спортски викенд

0

Пред нама је још један занимљив спортски викенд. Након два везана пораза, фудбалери Хајдука у петом колу првенства у Српској лиги група Војводина гостују у Сакулама где се састају са екипом Борца. Сигурно је да ће ово гостовање бити прилика Куљанима да прекину низ неуспеха, а сусрет ће показати и колико је екипа Хајдука психолошки стабилна, односно, да ли је смогла снаге да се опорави од два убележена пораза. Сусрет фудбалера Борца и Хајдука у Сакулама ће бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

У петом колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке гостују у Бачкој Паланци где се састају са екипом Стари Град. Осокољени првом победом коју су остварили у прошлом колу фудбалери Црвенке истичу да ће дати све од себе како би се и из Бачке Паланке вратили са повољним резултатом. Дуел Стари Град – Црвенка ће у Бачкој Паланци бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

Фудбалери Русина у петом колу првенства у Сомборској подручној лиги пред својим навијачима у Руском Крстуру дочекују Војводину из Товаришева. Крстурчани су променили тренера, до повратка Ранка Делића из Италије екипу ће водити Драгутин Божовић, па ће и сусрет са другопласираном Војводином показати је ли промена тренера „размрдала“ екипу. Сусрет Русин – Војводина из Товаришева ће у Руском Крстуру бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

Пето коло првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред обележиће општински дерби, јер ће се у Липару састати Липар и Полет из Сивца. Липарчани немају избора: само победом се могу удаљити из доњег дела табеле. Младост из Крушчића иде у госте екипи Задругара у Српски Милетић. Домаћин је фаворит. Ова два сусрета су на програму у недељу, а почињу у 16 сати. Наш четврти представник у овом степену такмичења екипа Куле ће сутра, такође од 16 сати гостовати у Бачком Грачацу, где ће одмерити снаге са екипом Борца.

Наши рукометни колективи приводе крају припреме за старт сезоне и кроз контролне утакмице проверавају шта су до сада урадили.

Рукометаши Црвенке, чланови Супер Б лиге ће вечерас одиграти контролни сусрет. Од 20 сати у хали „Слободан Чиле Мишковић“ рукометаши Црвенке ће одмерити снаге са прволигашем „Сомборелектром“ из Сомбора. Наш други супер Б лигаш Сивац 69 ће сутра у Суботици одиграти сусрет са једним шпанским трећелигашем који је у Суботици на припремама, а у недељу ће шпанског трећелигаша Сивчани угостити у својој хали. Сусрет у недељу почиње у подне.

Сутра ће у Кули бити одиграна међународна пријатељска кошаркашка утакмица. Састаће се домаћин Хајдук, члан Прве Српске лиге и Ратгебер Академија из мађарског града Печуја. Ова две екипе су минуле суботе одиграле сусрет у Печују, па је сутрашње одмеравање снага у Кули реванш. Дуел са гостима из Мађарске биће прилика љубитељима кошарке да виде са чим ће Хајдук ући у нову првествену сезону. Сусрет кошаркаша Хајдука и Ратгебер Академије из Печуја ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ сутра почети у 17 сати и 30 минута.

Поделите

Коментари су затворени.