Sednica SO Kula 17. septembra

0

Sedma po redu sednica Skupštine opštine Kula zakazana je za utorak, 17. septembar. Jedne od najvažnijih tačaka koje će se naći pred odbornicima jesu predlog Odluke o konsolidovanom Završnom računu budžeta opštine Kula za 2018. godinu i Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine Kula za 2018. godinu, kao i Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine Kula za period januar – jun 2019. godine.

Odbornici će razmatrati i predloge Odluka o: izmeni Odluke o mesnim zajednicama i otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Kula Srpskoj pravoslavnoj crkvi – Eparhiji Bačka Crkvenoj opštini Crvenki.

Odbornici će razmatrati i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune Programa poslovanja javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač opština Kula: JKP „Komunalac“ Kula, JKP „Radnik“ Sivac, JKP „Vodovod“ Crvenka, JKP „Ruskom“ Ruski Krstur za 2019. godinu crvenačkog Vodovoda za 2019. godinu, kao i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada sa finansijskim planom ustanova čiji je osnivač opština Kula za 2020. godinu: Kulturni centar Kula, Dom kulture Crvenka, Dom kulture ruski Krstur i Narodna biblioteka Kula. Sednica Skupštine opštine Kula će u utorak početi u 10 sati.

Podelite

Komentari su zatvoreni.