Седница СО Кула 17. септембра

0

Седма по реду седница Скупштине општине Кула заказана је за уторак, 17. септембар. Једне од најважнијих тачака које ће се наћи пред одборницима јесу предлог Одлуке о консолидованом Завршном рачуну буџета општине Кула за 2018. годину и Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Кула за 2018. годину, као и Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Кула за период јануар – јун 2019. године.

Одборници ће разматрати и предлоге Одлука о: измени Одлуке о месним заједницама и отуђењу грађевинског земљишта из јавне својине општине Кула Српској православној цркви – Епархији Бачка Црквеној општини Црвенки.

Одборници ће разматрати и предлог Решења о давању сагласности на измене и допуне Програма пословања јавних комуналних предузећа чији је оснивач општина Кула: ЈКП „Комуналац“ Кула, ЈКП „Радник“ Сивац, ЈКП „Водовод“ Црвенка, ЈКП „Руском“ Руски Крстур за 2019. годину црвеначког Водовода за 2019. годину, као и предлог Решења о давању сагласности на Програм рада са финансијским планом установа чији је оснивач општина Кула за 2020. годину: Културни центар Кула, Дом културе Црвенка, Дом културе руски Крстур и Народна библиотека Кула. Седница Скупштине општине Кула ће у уторак почети у 10 сати.

Поделите

Коментари су затворени.