Predsednik opštine Kula u poseti prvacima u Kruščiću

0

Uspešan početak nove školske godine, kao i uspeh u daljem školovanju učenicima OŠ „Veljko Vlahović“ u Kruščiću poželeli su danas predsednik opštine Kula Damjan Miljanić, predsednik Saveta Mesne zajednice Krušić Zdravko Graovac i pomoćnica predsednika opštine Jelena Pavkov. Ovom prilikom, prvacima su uručeni i pokloni u vidu školskog pribora i knjiga.

Predsednik opštine je istakao da je srećan što prvaci borave u sređenoj, obnovljenoj školi i najavio nastavak ulaganja u obrazovni sistem u našoj opštini. Kako je predsednik najavio u planu je uređenje Osnove škole u Sivcu, a vrednost projekta je preko 200 miliona dinara. Drugi projekat je centar energetske efikasnosti i rekonstrukcija Srednje tehničke škole „Mihajlo Pupin“ u Kuli, što bi trebalo da bude najmodernija škola u Srbiji u toj oblasti i priprema projektno – tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Ekonomsko – trgovinske škole u Kuli.

kruscic1

Direkorica škole Vesna Medojević zahvalila se na poseti predsedniku opštine i predsedniku Saveta i izrazila zadovoljstvo što je ove godine upisano 11 prvaka koji su obradovani poklonom. Direktorica je istakla i da su u školi obnovljena vrata i prozori, kao i krečenje prostorija i da se škola priprema za još projekata.

Predsednik Saveta MZ Zdravko Graovac je naglasio da oni tradicionalno svake godine obilaze školu zajedno sa lokalnom samoupravom kako bi poželeli prvacima uspeh u daljem školovanju i podelili poklone u vidu školskog pribora u želji da probude osećaj pripadnosti zajednici.

Podelite

Komentari su zatvoreni.