Председник општине Кула у посети првацима у Крушчићу

0

Успешан почетак нове школске године, као и успех у даљем школовању ученицима ОШ „Вељко Влаховић“ у Крушчићу пожелели су данас председник општине Кула Дамјан Миљанић, председник Савета Месне заједнице Крушић Здравко Граовац и помоћница председника општине Јелена Павков. Овом приликом, првацима су уручени и поклони у виду школског прибора и књига.

Председник општине је истакао да је срећан што прваци бораве у сређеној, обновљеној школи и најавио наставак улагања у образовни систем у нашој општини. Како је председник најавио у плану је уређење Основе школе у Сивцу, а вредност пројекта је преко 200 милиона динара. Други пројекат је центар енергетске ефикасности и реконструкција Средње техничке школе „Михајло Пупин“ у Кули, што би требало да буде најмодернија школа у Србији у тој области и припрема пројектно – техничке документације за реконструкцију Економско – трговинске школе у Кули.

kruscic1

Дирекорица школе Весна Медојевић захвалила се на посети председнику општине и председнику Савета и изразила задовољство што је ове године уписано 11 првака који су обрадовани поклоном. Директорица је истакла и да су у школи обновљена врата и прозори, као и кречење просторија и да се школа припрема за још пројеката.

Председник Савета МЗ Здравко Граовац је нагласио да они традиционално сваке године обилазе школу заједно са локалном самоуправом како би пожелели првацима успех у даљем школовању и поделили поклоне у виду школског прибора у жељи да пробуде осећај припадности заједници.

Поделите

Коментари су затворени.