Саопштење за јавност и позив на састанак Спортског савеза Србије, Спортског одбора за општину Кула

0

Управни одбор Спортског савеза Србије-Одбор за хитна питања, сходно одредбама Закона о спорту донео Одлуку о образовању Спортског одбора за општину Кула и тиме преузео привремено остваривање надлежности територијалног спортског савеза за општину Кула.

У складу са претходно наведеним, Спортски савез Србије ће припремити и доставити предлоге годишњих програма за 2019.годину организација у области спорта са територије општине Кула директном сходном применом Правилника о одобравању и финансирању програма којима се остварује општи интерес у области спорта и извршити оцењивање и одобравање предметних програма такође директном сходном применом Правилника о одобравању и финансирању програма којима се остварује општи интерес у области спорта.

Овим путем обавештавамо и позивамо све спортске клубове и организације у области спорта са територије општине Кула да ће се дана 04.09.2019.године у скупштинској сали општине Кула у 12 часова одржати састанак са представницима Спортског савеза Србије како би се чланови спортских клубова и организација у области спорта едуковали у подношењу захтева за добијање финансијских средстава за такмичарску 2019.године, односно у домену попуњавања апликационог формулара организације у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта.

Ради припреме за предметни састанак можете преузети Апликациони формулар  организације у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта за 2019.годину.

Апликациони формулар  организације у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта за 2019.годину можете преузети ОВДЕ.

Спортски савез Србије

Спортски одбор за општину Кула