Спортски викенд

0

У трећем колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука гостују у Сремској Митровици где се састају са Радничким. Куљани су одлично отворили сезону, уписали две победе и пуни оптимизма одлазе у Сремску Митровицу. Шеф стручног штаба Хајдука Зоран Ћирић позива на опрез, подсећајући да су домаћини први сусрет пред својим навијачима изгубили и да ће силно желети да се искупе. Сусрет Раднички – Хајдук 1912 ће у Сремској Митровици бити одигран сутра, а почеће у 16 сати и 30 минута.

Фудбалери Црвенке, чланови Војвођанске лиге група север у трећем колу првенства гостују у Бачкој Паланци, где се састају са Крилима Крајине. Црвенчани су у прва два кола уписали само бод, и сигурно ће желети да увећају свој бодовни салдо. Домаћин, Крила Крајине су укњижили два пораза, имају императив победе и баш то морање домаћина је шанса Црвенке. Сусрет Крила Крајине – Црвенка ће у Бачкој Паланци бити одигран сутра, а почеће у 16 сати и 30 минута.

У трећем колу првенства у Сомборској подручној лиги фудбалери Русина у Руском Крстуру дочекују екипу Полета из Каравукова. Први сусрет пред својим навијачима фудбалери Русина су изгубили и сигурно ће желети успех на поправном. Дуел фудбалера Русина и Полета из Каравукова ће у Руском Крстуру бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати и 30 минута.

Треће коло првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред обележиће општински дерби. У Сивцу ће се састати Полет и Младост из Крушчића. Сивчани у прва два кола нису поражени, играју пред својим навијачима и најављују победу. Липар ће на свом терену угостити екипу Партизана из Купусина, док наш четврти представник у овом степену такмичења, екипа Куле иде у госте Задругару у Српски Милетић. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 16 сати и 30 минута.

Извор: Q media

Поделите

Коментари су затворени.