Четири „Хајдука“ у кампу

0

Ново признање је стигло на адресу Карате клуба „Хајдук“ из Куле. Наиме, чак четири такмичара овог узорног спортског колектива сутра завршавају боравак у Националном карате кампу на Тари. Да је реч о признању потврђује чињеница да је реч о репрезентативном кампу на који се позивају најталентованији каратисти Србије да тренирају, да буду под будним оком селектора, како би они најбољи били селектирани за предстојећа најважнија међународна такмичења. На Тари бораве чланови „Хајдука“: кадети Александра Ђикић, Нина Војиновић и Марко Међедовић, као и јуниорка Наталија Сератлић.

Према речима тренера у Карате клубу Хајдук Николе Гребера изузетна је част за клуб што четворо бораца борави у репрезентативном кампу. Ради се о заиста талентованим и квалитетним младим каратистима који су у протеклој сезони постигли сјајне резултате како појединачно тако и екипно и били окосница свих успеха клуба.

Иначе, чланови Карате клуб „Хајдук“ су 15. августа почели припреме за наредну сезону. Акценат у раду је стављен на такозваним базичним припремама које су основни темељ за даљи рад на тактици и техници, све како би „хајдуци“ што спремније дочекали предстојеће такмичарске изазове.

Поделите

Коментари су затворени.