Спортски викенд

0

У данима викенда почиње фудбалско првенство за тимове из кулске општине. У првом колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука у Кули дочекују екипу Омладинца из Нових Бановаца.  Сусрет Хајдук 1912 – Омладинац из Нових Бановаца ће на стадиону Милан Средановић бити одигран сутра, а почеће у 17 сати. Фудбалери Црвенке у првом колу првенства у Војвођанској лиги група север гостују у Таванкуту где се састају са истоименом екипом. Сусрет Таванкут – Црвенка ће у Таванкуту бити одигран у недељу, а почеће у 17 сати.

 

У првом колу првенства у Сомборској подручној лиги фудбалери Русина у Руском Крстуру у недељу дочекују екипу Борца из Обровца. Крстурчани најављују победу. И сусрет у Руском Крстуру ће у недељу почети у 17 сати. 

 

Овог викенда почиње и трка за бодовима у Сомборској међуопштинској лиги први разред у којој ће се надметати и четири екипе из кулске општине. Жреб је хтео да већ у првом колу буде одигран општински дерби. У Кули на Гедеру снаге ће одмерити Кула и Младост из Крушчића. Липар ће на свом терену угостити екипу Станишића, док ће четврти наш представник Полет у Сивцу дочекати екипу Партизана из Купусине. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 17 сати.

  

Ђ. Бојанић

Поделите

Коментари су затворени.