Организован пријем за Александру Тепавац код председника Општине

0

Председник општине Кула Дамјан Миљанић приредио је данас пријем за Александру Тепавац, нашу младу суграђанку, која као чланица боксерске репрезентације Србије наступа на трећем јуниорском Купу нација који је у току у Врбасу.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић, честитао је Александри на постигнутом успеху и рекао да је општина Кула већ неколико година партнер као и да помаже међународни турнир у Врбасу. Договор је да се од следеће године, паралелно са тим, направе и у нашој општини „Дани бокса“, како би наши суграђани могли више да се упознају са овим спортом.

Александра је истакла да је од малена заволела бокс, јер јој се свиђа одговорност коју овај спорт носи са собом. Члан је боксерског клуба из Сомбора, а похађа Економско-трговинску школу у Кули и истиче да јој је понекад напорно да усклади обавезе које има у школи са тренинзима. Александра је већ у финалу Јуниорског купа нација, а како сама каже, очекује златну медаљу, а противница у финалу јој је сународница Сара Шкапик.

Данашњем пријему код председника општине Кула Дамјана Миљанића присуствовали су и Јовица Панић, директор трећег Јуниорског купа нација, Игор Шкундрић, секретар турнира и тренер у Боксерском клубу „Чарнок“, као и Страхиња Паравина, помоћник председника општине Кула.

Поделите

Коментари су затворени.