Миљанић угостио јуниорске боксерске репрезентације Норвешке и Индије

0

Председник општине Кула Дамјан Миљанић угостио је данас бокс репрезентације Норвешке и Индије, које се такмиче на Јуниорском купу нација у Врбасу од 14. до 18. августа.

Миљанић је пожелео леп боравак гостима у нашој средини и том приликом честитао члановима репрезентације Индије Дан независности, који се у овој земљи прославља 15. августа. “ У општини Кула живе 24 националне заједнице а због ваше посете општина Кула је сада богатија за још две нације”, изјавио је Миљанић.

prijem_bokseri1

Директор турнира Јовица Панић и секретар Игор Шкундрић су захвалили председнику општине Кула и његовим сарадницима на доброј сарадњи трећег Јуниорског купа нација у боксу и што су угостили репрезентације Норвешке и Индије.

Секретар турнира и тренер Бокс клуба “Чарнок” који је домаћин такмичења пожелео је свима добродошлицу од стране општина Врбас и Кула. “Кула и Врбас већ неколико година уназад добро сарађују и сада нас је спојио и бокс и дао могућност да промовишемо ову борилачку вештину”, рекао је Шкундрић и захвалио се Миљанићу на гостопримству и помоћи у организацији.

Такмичење се одржава у Центру за физичку културу “Драго Јововић”. Данас је на програму дуел Саре Скапик и Мађарице Синтије Суч, а потом ће се Александра Тепавац борити са са Динеш Најк. Након тога суочиће се Вукашин Тепић са Чонгтамом Бишвамитром из Индије, а Дамир Јајић суочиће се у рингу са Вилмошом Сабом из Мађарске. У другом делу програма бориће се Лука Јукић Ивић и Анес Папић, а Урош Чингелић састаће се са Румуном Андрејом Пиетројом.

Борбе почињу у 14 часова.

Поделите

Коментари су затворени.