Ускоро у Врбасу почиње Јуниорски куп нација у боксу

0

Поводом трећег јуниорског купа нација у боксу, који ће се од 14. до 18. августа одржати у Врбасу, на састанку Организационог одбора утврђени су сви детаљи организације овог међународног спортског догађаја на којем ће учествовати јуниорске репрезентације из 22 државе. Такмичења ће се одржати у Центру за физичку културу „Драго Јововић“. Елиминационе борбе почињу 14. августа од 15:00 часова, а свечано отварање турнира је у 17:00 часова.

Општина Кула ове године по други пут учествује у организацији Јуниорског купа нација и биће задужена за смештај репрезентација Србије и Русије.

Састанку је присуствовао и председник општине Кула, Дамјан Миљанић. Он је подсетио да кулска и врбаска општина имају добру сарадњу у сваком сегменту, па тако и када је реч о спорту. Он истиче да је ово прилика да се бокс као спорт промовише и у општини Кула.

Поред Миљанића, састанку су присуствовали представници Општине Врбас, Боксерског савеза Војводине, јавних предузећа и установа које су укључене у организацију турнира.

Игор Шкундрић, тренер Бокс клуба “Чарнок” и један од главних организатора турнира захвалио се општинама Кула и Врбас на помоћи и уједно најавио културно-уметнички и спортски програм који ће се одржати на Тргу Николе Пашића 13. августа, који ће бити увод у сам Јуниорски куп нација.

Поделите

Коментари су затворени.