Održana jedanaesta Likovna kolonija Opštinske organizacije invalida rada Kula

0

U petak, 26. Jula 2019. godine, održana je jedanaesta po redu Likovna kolonija u organizaciji  Opštinske organizacije invalida rada Kula, u saradnji sa Savezom invalida rada Vojvodine.

Obrad Vojinović, predsednik OO invalida rada Kula, pozdravio je sve prisutne, zahvalio se Ministarstvu za rad i socijalna pitanja i lokalnoj samoupravi, koji uvek podržavaju njihove manifestacije. Stanko Nikčević, zamenik predsednika Saveza invalida rada Srbije, takođe je pozdravio sve prisutne, sa željom da naprave divne slike. On se zahvalio  na podršci lokalnoj samoupravi, naglasivši da je ponosan na činjenicu da ovaj Savez i Udruženje ceni  Vlada Republike Srbije i Pokrajine, tako da su mnogi projekti finansijski podržani upravo sa tih nivoa.

Na kraju, gostima se obratio zamenik predsednika opštine Kula, Karolj Valka, koji je pozdravio sve prisutne ispred lokalne samouprave i u svoje lično ime. Potom se zahvalio organizatorima,  koji uvek lepo organizuju ovu manifestaciju, što je posebno značajno za našu opštinu. Takođe se  zahvalio svima što su došli u našu opštinu i poželeo im  dobar boravak u Kuli i da naprave lepe slike i  tako proglasio jedanaestu Likovnu koloniju zvanično otvorenom.

btr

btr

Podelite

Komentari su zatvoreni.