Nove mogućnosti kroz saradnju sa Fondom „Evropski poslovi“ i Razvojnom agencijom Vojvodine

0

Tokom današnjeg susreta, predstavnika opštine Kule i predstavnika Fonda „Evropski poslovi“ i Razvojne agencije Vojvodine, dogovorena je aktivnija saradnja kroz mogućnosti finansiranja putem EU fondova i korišćenja subvencija sa pokrajinskog i republičkog nivoa.

Predstavnike Fonda „Evropski poslovi“, Senku Bengin i Zorana Pavića i Razvojne agencije Vojvodine, Natašu Rončević i Tijanu Mirković, ugostili su Jelena Pavkov pomoćnica predsednika opštine Kula, Strahinja Paravina, pomoćnik predsednika opštine Kula, Miloš Danilov, Šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula i Mile Tadić, koordinator za domaće i strane investicije.

A0CFA2F2-6C42-4CA8-97DC-0C6B033C552D

Takođe, u okviru posete je dogovoreno da se u Kuli organizuju obuke koje će sprovoditi zaposleni u Fondu „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, a tiču se pisanja projekata prema EU.

Na sastanku je razgovarano i o izradi razvojnih dokumenata koji se važe za naredni period, kao i o savetodavnim uslugama u vezi sa svim raspoloživim subvencijama i drugim podsticajnim merama na pokrajinskom, republičkom i evropskom nivou.

Podelite

Komentari su zatvoreni.