Нове могућности кроз сарадњу са Фондом „Европски послови“ и Развојном агенцијом Војводине

0

Током данашњег сусрета, представника општине Куле и представника Фонда „Европски послови“ и Развојне агенције Војводине, договорена је активнија сарадња кроз могућности финансирања путем ЕУ фондова и коришћења субвенција са покрајинског и републичког нивоа.

Представнике Фонда „Европски послови“, Сенку Бенгин и Зорана Павића и Развојне агенције Војводине, Наташу Рончевић и Тијану Мирковић, угостили су Јелена Павков помоћница председника општине Кула, Страхиња Паравина, помоћник председника општине Кула, Милош Данилов, Шеф Канцеларије за локални економски развој општине Кула и Миле Тадић, координатор за домаће и стране инвестиције.

A0CFA2F2-6C42-4CA8-97DC-0C6B033C552D

Такође, у оквиру посете је договорено да се у Кули организују обуке које ће спроводити запослени у Фонду „Европски послови“ АП Војводине, а тичу се писања пројеката према ЕУ.

На састанку је разговарано и о изради развојних докумената који се важе за наредни период, као и о саветодавним услугама у вези са свим расположивим субвенцијама и другим подстицајним мерама на покрајинском, републичком и европском нивоу.

Поделите

Коментари су затворени.