Обавештење грађанима o увиду у јединствени бирачки списак

0

Општинска управа Кула објавила је данас обавештење грађанима o увиду у јединствени бирачки списак поводом избора за чланове Савет месне заједнице “Доњи град“ расписаних за 18. август 2019. године.

Поводом избора за чланове Савета месне заједнице “Доњи град“ који су расписани за 18 август 2019. године, обавештавају се грађани Месне заједнице “Доњи град“ да могу извршити увид у део бирачког списка који се води за територију Месне заједнице “Доњи град“, ради провере да ли су уписани у бирачки списак и да захтевају доношење решења којим се заснива промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка).

Увид у део бирачког списка може се извршити непосредно сваког радног дана од   7-15 часова у згради Општине Кула, ул.Лењинова бр.11, као и електронским путем на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе (http://birackispisak.mduls.gov.rs/javniportal) уношењем податка о јединственом матичном броју грађана.

Бирачки списак се закључује 2. августа 2019. године у 24,00 часа. Упис бирача у бирачки списак по његовом закључењу, којим се захтева промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка) може се вршити све до 72 часа пре дана избора (до 14.08.2018. године у 24 часа).

Поделите

Коментари су затворени.