Obaveštenje građanima o uvidu u jedinstveni birački spisak

0

Opštinska uprava Kula objavila je danas obaveštenje građanima o uvidu u jedinstveni birački spisak povodom izbora za članove Savet mesne zajednice “Donji grad“ raspisanih za 18. avgust 2019. godine.

Povodom izbora za članove Saveta mesne zajednice “Donji grad“ koji su raspisani za 18 avgust 2019. godine, obaveštavaju se građani Mesne zajednice “Donji grad“ da mogu izvršiti uvid u deo biračkog spiska koji se vodi za teritoriju Mesne zajednice “Donji grad“, radi provere da li su upisani u birački spisak i da zahtevaju donošenje rešenja kojim se zasniva promena u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka).

Uvid u deo biračkog spiska može se izvršiti neposredno svakog radnog dana od   7-15 časova u zgradi Opštine Kula, ul.Lenjinova br.11, kao i elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (http://birackispisak.mduls.gov.rs/javniportal) unošenjem podatka o jedinstvenom matičnom broju građana.

Birački spisak se zaključuje 2. avgusta 2019. godine u 24,00 časa. Upis birača u birački spisak po njegovom zaključenju, kojim se zahteva promena u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka) može se vršiti sve do 72 časa pre dana izbora (do 14.08.2018. godine u 24 časa).

Podelite

Komentari su zatvoreni.