Расписани јавни позиви за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта и за остваривање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини

0

Комисија за израду Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Кула  расписала je јавни позив за остваривање права пречег закупа пољопривредног земљишта, као и јавни позив коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта за 2019. Рок за достављање захтева и документације је 31.октобар 2019.године.

Образац захтева може се преузети сваког радног дана од 8 до 14 часова, у просторијама  Општинске управе Кула, Лењинова 11, пријемна канцеларија у Услужном центру  или са сајта www.kula.rs

Овде можете прочитати јавни позив за остваривање права пречег закупа пољопривредног земљишта

Овде можете прочитати јавни позив коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Кула за 2019. годину.

Захтев за признавање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини,
по основу сточарства, на територији општине Кула за 2020. годину можете преузети ОВДЕ.

Захтев за признавање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини,
по основу власништва над пољопривредном инфраструктури, на територији општине Кула за 2020. годину можете преузети ОВДЕ.

Захтев за остваривање бесплатног коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Кула за 2020. годину можете преузети ОВДЕ.

Поделите

Коментари су затворени.