Ekipa Društva za sport i rekreaciju invalida Kula osvojila 2. mesto na Pokrajinskom prvenstvu u Srbobranu

0

Ekipa Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula osvojila je drugo mesto na Pokrajinskom prvenstvu u Srbobranu u disciplini sportskog ribolova. Na takmičenju je nastupile ekipe iz dvanaest opštinskih organizacija, a ekipe su činili tri takmičara i jedna takmičarka.

Pecalo se po sektorima, pa je tako na prvom sektoru član ekipe iz kulske opštine Milutin Bjedić zauzeo drugo mesto sa ulovljenih 4165 grama, u drugom sektoru je Đorđe Kukić bio sedmi sa 3880 grama, u trećem Željko Milićević peti sa 3765 grama, dok je u četvrtom sektoru, u kojem su se takmičile žene članica kulske ekipe Nada Ličina osvojila prvo mesto sa ulovljenih 3755 grama, tako da je ekipa kulske opštine na kraju u generalnom plasmanu bila druga iza ekipe Zrenjanina.

Treba istaći i to da jeu pojedinačnoj konkurenciji Nada Ličina bila ubedljivo najbolja u konkurenciji žena, dok je Milutin Bjedić u muškoj pojedinačnoj konkurenciji zauzeo drugo mesto. Nakon što su održana pokrajinska takmičenje u pet disciplina ekipa Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula u generalnom plasmanu zauzima treće mesto sa 46 osvojenih bodova. Ispred njih su vodeći Novi Sad sa 55 i Bačka Palanka sa 46 bodova.

Naredno takmičenje koje predstoji sportistima invalidima je Pokrajinsko prvenstvo u visećoj kugli koje će 6. jula biti održano u Staroj Pazovi.

Izvor: qMedia

Podelite

Komentari su zatvoreni.