Екипа Друштва за спорт и рекреацију инвалида Кула освојила 2. место на Покрајинском првенству у Србобрану

0

Екипа Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Кула освојила је друго место на Покрајинском првенству у Србобрану у дисциплини спортског риболова. На такмичењу је наступиле екипе из дванаест општинских организација, а екипе су чинили три такмичара и једна такмичарка.

Пецало се по секторима, па је тако на првом сектору члан екипе из кулске општине Милутин Бједић заузео друго место са уловљених 4165 грама, у другом сектору је Ђорђе Кукић био седми са 3880 грама, у трећем Жељко Милићевић пети са 3765 грама, док је у четвртом сектору, у којем су се такмичиле жене чланица кулске екипе Нада Личина освојила прво место са уловљених 3755 грама, тако да је екипа кулске општине на крају у генералном пласману била друга иза екипе Зрењанина.

Треба истаћи и то да јеу појединачној конкуренцији Нада Личина била убедљиво најбоља у конкуренцији жена, док је Милутин Бједић у мушкој појединачној конкуренцији заузео друго место. Након што су одржана покрајинска такмичење у пет дисциплина екипа Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Кула у генералном пласману заузима треће место са 46 освојених бодова. Испред њих су водећи Нови Сад са 55 и Бачка Паланка са 46 бодова.

Наредно такмичење које предстоји спортистима инвалидима је Покрајинско првенство у висећој кугли које ће 6. јула бити одржано у Старој Пазови.

Извор: qMedia

Поделите

Коментари су затворени.