Održana tradicionalna izložba pasa svih rasa CAC „Sivac“ 2019

0

Danas je na stadionu FK “Polet“  u organizaciji Kinološkog društva iz Sivca,  održana izložba pasa svih rasa, koja je i ove godine bila na zavidnom nivou.

 Izložbu je otvorila Jelena Pavkov, pomoćnica predsednika opštine Kula, koja je izlagačima poželena da današnji dan lepo provedu, osvoje mnogo nagrada i ponesu lepe uspomene iz Sivca i opštine Kula.  „Opština Kula će i dalje nastaviti da podržava i pomaže rad, ove sad već tradicionalne manifestacije“ , istakla je pomoćnica predsednika opštine.

Prijatna iskustva predhodnih godina rezultirala su velikim brojem izloženih pasa, kojih je bilo oko dvesta. Izložba je  imala nacionalni karakter, s tim da su izlagači došli iz mnogih zemalja regiona i šire, poput Austrije, Mađarske, Turske, Ukrajine, BiH, Slovačke i Poljske.

Sudijska četvorka imala je kao i prethodnih godina težak zadatak. Nakon završetka ocenjivanja u svim kategorijama proglašeni su pobednici izložbe.Titulu najlepšeg psa odneo je pas rase Cane Corso. Drugo mesto po mišljenju žirija pripalo je Engleskom seteru, dok je trećeplasirani bio Francuski buldog.

dav

dav

dav

dav

Podelite

Komentari su zatvoreni.