Одржана традиционална изложба паса свих раса ЦАЦ „Сивац“ 2019

0

Данас је на стадиону ФК “Полет“  у организацији Кинолошког друштва из Сивца,  одржана изложба паса свих раса, која је и ове године била на завидном нивоу.

 Изложбу је отворила Јелена Павков, помоћница председника општине Кула, која је излагачима пожелена да данашњи дан лепо проведу, освоје много награда и понесу лепе успомене из Сивца и општине Кула.  „Општина Кула ће и даље наставити да подржава и помаже рад, ове сад већ традиционалне манифестације“ , истакла је помоћница председника општине.

Пријатна искуства предходних година резултирала су великим бројем изложених паса, којих је било око двеста. Изложба је  имала национални карактер, с тим да су излагачи дошли из многих земаља региона и шире, попут Аустрије, Мађарске, Турске, Украјине, БиХ, Словачке и Пољске.

Судијска четворка имала је као и претходних година тежак задатак. Након завршетка оцењивања у свим категоријама проглашени су победници изложбе.Титулу најлепшег пса однео је пас расе Cane Corso. Друго место по мишљењу жирија припало је Енглеском сетеру, док је трећепласирани био Француски булдог.

dav

dav

dav

dav

Поделите

Коментари су затворени.