Učiteljica Marijana Kolarić, dobitnik uglednog priznanja „Najbolji nastavnik bivše Jugoslavije“

0

Učiteljica Marijana Kolarić iz osnovne škole „Petefi brigada“ Kula, proglašena je za jednog od najboljih nastavnika na prostoru bivše Jugoslavije. Titula “Najbolji nastavnik bivše Jugoslavije“ dodeljena joj je u Budvi na 2. Konferenciji „Svijet obrazovanja briše granice“ održanoj od 30. maja do 2. juna 2019. na svečanoj dodeli priznanja. U obrazloženju stoji da je učiteljica Marijana nagradu dobila za entuzijazam, za kreativnost, za moć inspiracije, za moć motivacije, za uspeh, za inventivnost.

Profesorki, učiteljici Marijani Kolarić ovo nije prva nagrada i priznanje, za izuzetno zalaganje i značajna postignuća na polju obrazovanja i radu sa učenicima i izuzetne rezultate u obrazovno- vaspitnom radu. Učiteljica Marijana je jedan od dobitnika nagrade Najbolji edukatori Srbije 2016. godine koju dodeljuje Udruženje Živojin Mišić, kao i dobitnik povelje i priznanja „dr Đorđe Natošević“ za 2016/2017. godinu ispred Autonomne pokrajine Vojvodine, koju joj je dodelio Odbor Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Podršku za postignute rezultate i za sve svoje aktivnosti u nastavnoj praksi, imala je od bivše direktorice Eržebet Blaško, od svojih kolega iz škole, a na veliko zadovoljstvo nesebičnu podršku ima i od direktora Čabe Požar, koji joj pruža sve uslove za dalji rad i napredovanje, jer su svi njeni uspesi i nagrade, priznanje i za školu „Petefi brigada“ Kula, kojom se svi zajedno ponose.

Podelite

Komentari su zatvoreni.