Regionalna razvojna agencija Bačka organizuje besplatne obuke

0

Regionalna razvojnagencija Bačka poziva zainteresovana lica da se prijavna obuke koje će se održati u Novom Sadu tokom juna meseca. Polaznici će dobiti sertifikat sa kojim mogu konkurisati za bespovratna sredstva kod Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i kod drugih republičkih fondova. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/55-77-81 ili putem elektronske pošte na: andrea.stijepic@rda-backa.rs

 1. OBUKA ZA POČETNIKE U POSLOVANJU – 24. i 25. jun 2019. godine

Mesto održavanja obuke – Novi Sad

Teme: Motivi i osobine preduzetnika; Analiza i vrednovanje poslovne ideje; Pravni osnov poslovanja; Registracija privrednih subjekata; Porezi i doprinosi; Biznis plan – praktičan deo.

Obuka je besplatna, a namenjena je svim nezaposlenim licima kao i fizičkim licima koja žele da dobiju više informacija o mogućnostima vezanim za pokretanje sopstvenog posla.

2. INOVACIJE – 13. jun 2019. godine

Mesto održavanja obuke – Novi Sad

Teme: Koristi od inovacija za unapređenje konkurentnosti MSP; Sistematski razvoj i redovno poređenje (benchmarking) inovativnog okruženja u okviru preduzeća (upravljanje inovacijama); razvoj proizvoda, procesa, organizacionih i marketinških inovacija; zaštita i usklađivanje intelektualnih dobara.

Obuka je namenjena menadžerima ili vlasnicima preduzeća, kao i ambicioznim kompanijama koje teže međunarodnom tržištu.

Obuke će se održati navedenim danima u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II Novi Sad sa početkom u 10 časova.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/55-77-81 ili putem elektronske pošte na: andrea.stijepic@rda-backa.rs

Podelite

Komentari su zatvoreni.